Η οικογένεια Ρούτση βρίσκεται στο χώρο της υποδηματοποιίας από το 1930 μέχρι σήμερα. Η τέχνη και τα μυστικά της, όλος αυτός ο μαγικός κόσμος του χειροποίητου υποδήματος έχει μεταφερθεί με πίστη και μεράκι από τις προηγούμενες γενιές στις επόμενες. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων και η άριστη γνώση της ποιότητας των υλικών κατασκευής έχουν καταστήσει τα προϊόντα της συνώνυμα της ποιότητας και της κομψότητας.

Η εταιρία  έχοντας πάντα την ίδια απλή φιλοσοφία με τότε, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και αναζητώντας το τέλειο της χειροποίητης ατέλειας, δημιουργεί υποδήματα μοναδικά στο είδος τους που γίνονται καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου, και όπως κάθε γνήσιο χειροποίητο προϊόν είναι γεμάτα με το μεράκι της δουλειάς μας.

Κάθε παραγγελία ήταν και είναι μια πρόκληση για εμάς !

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ξεναγήσουμε στα μονοπάτια του μαγικού κόσμου του χειροποίητου παπουτσιού ,να προμηθευτείτε κάποιο από τα προϊόντα μας ή να δημιουργήσουμε το δικό σας  ζευγάρι υποδημάτων , με τη μοναδικότητα που διαθέτει κάθε χειροποίητο προϊόν , απαλλαγμένο από νόρμες και μόδες , συνδυάζοντας άψογα το γούστο και τις ανάγκες σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης