Η αποστολή σας

Τα πακέτα συνήθως αποστέλλονται την επόμενη ημέρα από την ολοκλήρωση της κατασκευής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει.

Αν το προϊόν έχει καταχωρηθεί στην κατηγορία ‘’READY TO WEAR’’ , το προϊόν αποστέλλεται συνήθως εντός 2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.

Εντός της ελληνικής επικράτειας οι αποστολές είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται μέσω της ‘’ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’’ .

Εκτός ελληνικής επικράτειας οι αποστολές γίνονται μέσω DHLκαι UPS . Η τελική επιλογή της εταιρίας μεταφοράς για κάθε μεταφορά, γίνεται με βάση το τιμολόγιο της κάθε εταιρίας για μια συγκεκριμένη αποστολή και πάντα προς όφελος δικό σας. Αν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια εταιρία ή αν θέλετε η αποστολή να πραγματοποιηθεί με εταιρία της επιλογή σας παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε σχετικώς.

Όποια επιλογή κι αν κάνετε σας αποστέλλουμε σύνδεσμο προς παρακολούθηση σε απευθείας σύνδεση της πορείας της παραγγελίας σας.

Η τιμή της κάθε μεταφοράς ορίζεται από τις εταιρίες μεταφοράς και ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που είναι προς αποστολή.

Οι συσκευασίες αποστολής  ποικίλουν σε μέγεθος και τα στοιχεία σας είναι καλά προστατευμένα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης