ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

UNIQUE

Καλώς ήρθατε στην ενότητα ''unique'' . Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για ένα εξειδικευμένο κομμάτι της δουλειάς μας.

Η εμπειρία μας, μας έχει δείξει πως ένα ζευγάρι χειροποίητων υποδημάτων είναι απαραίτητο να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα ενός ατόμου που σέβεται τον εαυτό του υποστηρίζοντας το γούστο του και την υγεία του οργανισμού του. Σε εμάς έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε το χειροποίητο ζευγάρι παπουτσιών σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελμάτων σας. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε, να συζητήσουμε για την παραγγελία σας, να πάρουμε τα μέτρα των πελμάτων σας και να επιλέξετε εσείς σχέδιο, υλικά, χρώματα και πολλά άλλα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό χειροποίητο ζευγάρι παπουτσιών για εσάς. Θα σέβεται τις απαιτήσεις των πελμάτων σας εφόσον θα είναι φτιαγμένο στα μέτρα σας, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, παράλληλα όμως θα είναι μοναδικό γιατί θα έχετε αποφασίσει εσείς την τελική του εμφάνιση.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων για μεγάλα νούμερα : ανδρικά από 47 (eu) έως 53(eu)

                 γυναικεία έως 41(eu)

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας κάνουμε γνωστό το μαγικό κόσμο του χειροποίητου παπουτσιού.